Nous reptes que emocionen

/, Uncategorized/Nous reptes que emocionen

Nous reptes que emocionen

Avui és un dia molt important per a nosaltres. Avui, Emotiva’t veu la llum i volem que tu siguis un dels primers en saber-ho i que ho puguis compartir.

I què és Emotiva’t?

Emotiva’t és una consultoria especialitzada en Intel·ligència Emocional que té com a objectiu treballar amb les empreses des d’una perspectiva nova: la de les emocions.

Recorda el dia que vas entrar a l’organització on treballes. Durant el procés de selecció et van preguntar quines eren les teves competències emocionals? Et van preguntar si sabies gestionar la por, l’estrès o la ràbia? Què fer amb l’apatia quan fa dies que la sents i no tens ganes de fer res? Com gestionar un conflicte amb un company? Com parlar-li al teu superior en moments crítics?

Les emocions són unes grans desconegudes però ens acompanyen en tot allò que fem. Les emocions mouen el món i l’entorn professional no és una excepció. La manera de gestionar les emocions a l’empresa té un impacte directe en el compte de resultats.

La Intel·ligència Emocional ens permet identificar i entendre les emocions, per tal de poder-les gestionar i actuar de la millor manera possible en cada situació. A Emotiva’t estem convençuts que les empreses i les persones que hi treballen funcionen molt millor quan ho fan amb criteris emocionalment intel·ligents.

Per aconseguir-ho, hem desenvolupat un mètode propi: l’Emosistema. Ens ajuda a identificar el clima emocional de l’organització i a definir els programes més adequats per implementar la Intel·ligència Emocional. En quatre pilars estratègics: l’empresa, les persones, els equips i l’entorn.

Treballar amb Intel·ligència Emocional en tots els àmbits i nivells de l’organització permet millorar el clima, el compromís de les persones i millorar els resultats d’una manera sostenible en el temps.

Salutacions de l’equip Emotiva’t: Dolors, Núria, Lourdes i Eduard.

2017-12-19T14:07:41+00:00 13/02/2017|